ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ POROS FORUM


Στα πλαίσια της προσπάθειας της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πόρου για ευρύτερη συμμετοχή των φίλων και κατοίκων του Πόρου στη χάραξη της Τουριστικής Πολιτικής, δημιουργήθηκε το Poros Forum.


Μια ανοικτή διαδικτυακή πύλη  για την ανταλλαγή ιδεών , απόψεων , προτάσεων και αντιρρήσεων που αφορούν τον Τουρισμό του πανέμορφου νησιού του Αργοσαρωνικού. Το εγχείρημα βασίζεται σε μια πρόταση του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων- Διαμερισμάτων Πόρου-Γαλατά προς την Ε.Τ.Α.Π Πόρου.


Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην προσπάθεια για βελτίωση του Τουριστικού Προϊόντος του Πόρου με τους εξής τρόπους:


1. Εισαγωγή σχολίων στην ειδική θέση στο τέλος κάθε ανάρτησης του Poros Forum

2.Μέσω του website Poros.gr με επιλογή του link:  Poros Forum (υπό κατασκευή)

3. Αποστολή των σχολίων στο e-mail: touristikiepitropiporou@yahoo.gr


4. Αποστολή σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Πόρου, υπόψη Ε.Τ.Α.Π Δήμου Πόρου



Η επεξεργασία των σχολίων, παρατηρήσεων και προτάσεων  θα γίνεται από την Ε.Τ.Α.Π Δήμου Πόρου στη συνέχεια θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου.


ΟΔΗΓΙΕΣ: Επιλέξτε στο κάτω μέρος του θέματος το πεδίο "σχόλιο" ή "Δεν υπάρχουν σχόλιαγια να ανοίξει το πλαίσιο σχολιασμού και αφού εισάγετε το σχόλιο σας, επιλέξτε το τρόπο παρουσίασης της ταυτότητας σας από την σχετική επιλογή ("Υποβολή σχολίου ως:"). Τέλος επιλέξτε το "Δημοσίευση" και το σχόλιο σας καταχωρείται αυτόματα.



5 σχόλια:

  1. Μακάρι να βοηθήσουν όλοι το νησί μας γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια.
    Μ. Κανατσίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο καλή αρχή. Πιστεύω όμως ότι πρέπει το να αναγνωρίζεται το λογότυπο και στα Αγγλικά. “Πόρος” ως το κύριο λογότυπο είναι για μένα καλό αλλά ίσως πρέπει να να βάλουμε και το “Poros Island” με μικρά γράμματα από κάτω. Τα σλόγκαν είναι καλό να μην είναι μέρος του λογοτύπου. Μπορούν να προστίθενται κατά περιπτώσει. Ρ. Κουβαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ρίτσαρντ, εννοείται πως το λογότυπο που θα επιλεγεί θα έχει και αγγλική γραφή για διεθνή χρήση, αλλά για πρακτικούς λόγους δεν έγινε η σχεδίαση σε όλες τις επιλογές.Η άποψη σου για προσθήκη του σλόγκαν "ένας προορισμός..." είναι πολύ σωστή και έχει ήδη σημειωθεί από μέλη της Ε.Τ.Α.Π. Θα υπάρξουν λίγες παραλλαγές με ή χωρίς το σλόγκαν, καθώς και με ή χωρίς τον όρο island για γίνει πιο εύκολα κατανοητό διεθνές κοινό. Επίσης αναλόγως των σχολίων και των προτάσεων θα μπορούν να γίνουν μικρές τροποποιήσεις.

      Διαγραφή

Τα σχόλια, οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα επεξεργαστούν από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πόρου.